Oameni si flori – Diana

Într-o zi atât de urâtă afară, cu o ploaie rece și măruntă și un vânt, o vai! ce vânt, ne-am întâlnit cu Diana.oameni si flori11Interesart
Am aterizat pe peronul Gării Băneasa, care de mult nu mai este folosită și părea că se potrivește cu ziua mohorâtă de afară. Ceea ce a fost deosebit de fain este că Diana a venit cu zâmbetul până la urechi, cu căciula și mănuși și asta ne-a făcut viața mai ușoara.

oameni si flori07Interesart oameni si flori27InteresartDiana este ajutorul meu în viața profesionala, fiind coach-ul meu în fiecare săptămână, mă ajută să fiu mai organizată, să îmi stabilesc obiective și să caut să le ating cu pași mici. Vine la întâlnirile noastre mereu zâmbitoare, optimistă și entuziasmată, ceea ce poate să fie molipsitor :)

oameni si flori20Interesart oameni si flori03InteresartAn simțit să îi fac un buchet dezordonat și colorat, care să te entuziasme când îl vezi, așa cum mi se întâmplă mie când mă întâlnesc cu ea.

oameni si flori32Interesart oameni si flori34Interesart oameni si flori35InteresartNe-a ținut isonul la râs și ne-a fotografiat cu mult talent Ioan Stoica.

oameni si flori29Interesart

Lasa un comentariu