Archive of ‘OAMENI SI FLORI’ category

Oameni si flori – Diana

Într-o zi atât de urâtă afară, cu o ploaie rece și măruntă și un vânt, o vai! ce vânt, ne-am întâlnit cu Diana.oameni si flori11Interesart
Am aterizat pe peronul Gării Băneasa, care de mult nu mai este folosită și părea că se potrivește cu ziua mohorâtă de afară. Ceea ce a fost deosebit de fain este că Diana a venit cu zâmbetul până la urechi, cu căciula și mănuși și asta ne-a făcut viața mai ușoara.

oameni si flori07Interesart oameni si flori27InteresartDiana este ajutorul meu în viața profesionala, fiind coach-ul meu în fiecare săptămână, mă ajută să fiu mai organizată, să îmi stabilesc obiective și să caut să le ating cu pași mici. Vine la întâlnirile noastre mereu zâmbitoare, optimistă și entuziasmată, ceea ce poate să fie molipsitor :)

oameni si flori20Interesart oameni si flori03InteresartAn simțit să îi fac un buchet dezordonat și colorat, care să te entuziasme când îl vezi, așa cum mi se întâmplă mie când mă întâlnesc cu ea.

oameni si flori32Interesart oameni si flori34Interesart oameni si flori35InteresartNe-a ținut isonul la râs și ne-a fotografiat cu mult talent Ioan Stoica.

oameni si flori29Interesart

Oameni si flori – Mirela

Mirela este o fată tare simpatică de pe forumul roz, una din fetele minunate pe care le-am întâlnit acolo. Pasiunea ei pentru rochii de mireasă s-a transformat în Miresele Mirinei un colț al frumosului, al rochiilor și al volanelor.

I-am propus într-o zi frumoasă de vară să pozeze cu un buchet de-al meu, pentru seria Oameni și flori. Și-a adus frumoasa bicicleta și ne-am apucat de treabă.

Mirela - 03.06.2014 - web-2 Citeste mai mult

Oameni si flori – Tom

Tom este ca din familie, este cel mai simpatic olandez pe care îl cunosc, mereu vessel și simpatico. Mi se pare ca face mereu eforturi să înțeleagă mai multe despre țara noastră și aproape cred ca a vizitat mai multe lucuri decat am vizitat eu.

Tom - 15.05.2014 - web-3 Citeste mai mult

Liuba

M-am gândit să dau o față buchetelor mele, să le pun într-un context, așa că inaugurez o noua serie “Oameni și flori”.

Vreau să aduc aic oameni care îmi sunt prieteni, poate doar îi cunosc, sau nici nu am aflat de ei încă. Vreau să le fac un buchet care să vorbească despre ei, să îi fotografiez într-un mediu care îi reprezintă sau dimpotrivă să îi scot din zona lor de confort. Să creez o poveste în spatele fiecărei ședințe foto, o relație între oameni și flori.

Am început cu ea, și mă grabesc să postez cât încă mai este ziua ei. Știam că va accepta să pozeze cu florile mele fără să necesite multă muncă de lămurire.

Liuba - 29.04.2014 - web-1 Citeste mai mult