Nunta surpriza

Evident că sună cel puțin ciudat nuntă surpriză, și când auzi ca mirele este cel surprins, faci ochii și mai mari. În cazul nostru mirele făcuse cererea, nu se hotărau la detalii, așa că mireasa, draga de Cristina, a organizat o petrecere surpriză, cu cei mai apropiați prieteni ai lor. Nașa avea ceva “antecedente” la organizat nunți neobișnuite, căci ea era my chilli bride.

Cris&Cip18Interesart
Ne-am pus pe cautat loc intim, în natura, cu un farmec aparte și evident am ajuns la The Wedding House, unde Alina a făcut o fabuloasă locație de nuntă.

Cris&Cip27Interesart Cris&Cip51Interesart Cris&Cip58InteresartEmoțiile au fost multe, chiar și pentru noi cei mai puțini implicați, însă a fost de departe un moment superb al anului trecut.

Cris&Cip42Interesart Cris&Cip39InteresartAm vrut un decor relaxat, potrivit cu locația, cu flori care păreau abia culese din grădină.

Cris&Cip26Interesart Cris&Cip74Interesart Cris&Cip78Interesart Cris&Cip86Interesart Cris&Cip99InteresartToți cei implicați au fost relaxați, am lucrat fără stres și cu multă bucurie.

Cris&Cip153Interesart Cris&Cip156Interesart Cris&Cip160Interesart Cris&Cip171Interesart Cris&Cip197Interesart Cris&Cip201Interesart Cris&Cip202Interesart

Cris&Cip219InteresartCris&Cip211InteresartCasă de piatra vă doresc, multe lucruri frumoase să vi se întâmple!

A fotografiat evenimentul Ioan Stoica Photography  & FB

Tortul bun bun Cookie Jar

Locația The Wedding House

Make up Mihaela Minciu

 

 

Lasa un comentariu