Am găsit-o pe Valentina acum 5 ani, la o simpla căutare pe google.:) .

Aveam nevoie de o bentiță făcută hand made pentru o nunta, nu îmi doream sa fie oricum, ci custom  made especially for me :) !

Din prima clipa a fost chimie și de atunci ținem legătura.

Chiar dacă ne vedem din an în paste, de fiecare dată mi-a răspuns la telefon , indiferent că era vorba de un simplu hello sau de o solicitare, care avea sau nu un happy end.

Faptul ca botezul meu a fost realizat după ideile mele, dar de mana ei iscusită….asta spune multe.

Este genul de om la care te duci, și dacă știi cum sa-i explici, sau ce să ceri nu dă greș.

Eu atunci eram cu Sofia în burtică, și am avut o discuție înainte sa nasc, despre ce vreau și cum vreau sa arate decorațiunile la botez, și apoi totul a venit fix asa cum am discutat, în ziua creștinării celei mici.

Poate unii cred că mă mulțumesc cu puțin, dar este dificil să lucrezi cu mine dacă nu mă cunoști …sunt o persoana pushy, vreau totul de ieri dacă se poate, nu te stresez însa și dacă o dai în bară și nu este ” țiplă” nici ca mai avem vreo comunicare ever.

Și ea a lucrat in ritmul meu ….

De un an de zile sunt event planner și asta pentru ca am decis, ca și alții sa aibe parte de oameni profi care își iau o responsabilitate cap coada.

Pentru mine este important ca ma pot baza pe Valentina …este un” furnizor”  cum putin gasesti, care ma ajuta neconditionat sa imi pun in practica ideeile :))) cele mai nebune si in felul acesta eu bucur clientul cu viziunea si conceptul meu si la nevoie ea intervine cu  manutele ei iscusite si cu doua matze legate de ea…..si pt asta :

Iti multumesc Valentina …..Bafta si sa auzim numai de bine !

Tilly Niculae

Am mai lucrat cu Valentina la botezul Carlei, fiica mea cea mica. Totul a fost desavarsit: incepand cu lumanarea, decorul pentru cristelnita, buchetelul- cadou pentu Nasa, trusoul Carlei, cutia-surpriza si buchetelul Anei si terminand cu buchetelele de la restaurant. Ca sa nu mai spun ca a adus totul personal si s-a asigurat ca apa din cristelnita nu e prea rece pentru Carla.

Pentru intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului Valentina ne-a pregatit buchete in cutii de carton superbe si fotografii cu o poza veche a liceului. Profesorii au fost foarte impresionati de frumusetea lor, de grija, discretia si atentia cu care au fost realizate. Au completat cu bun gust momentul emotionant al revederii dupa atatia ani.

Madeleine Negoiță